Šport
38 ogledov

K-1 tudi s Harijem in Aertsom

Badr Hari Žurnal24 main
Letošnji K-1 World Grand Prix še naprej ostaja zavit v tančico skrivnosti. Potem ko so organizatorji objavili nekaj imen udeležencev in potrdili, da bo polfinalni turnir K-1 Final 16 v kitajskem Nanjingu, so se Japonci zavili v molk.

Organizatorji nekoč velike in mogočne organizacije so se očitno odločili, da bodo vse do zadnjega skrivali imena nastopajočih na letošnjem K-1 World Grand Prix. Vsaj nekoliko pa so radovednost privržencev potešili sami borci in novinarski kolega iz Nizozemske. Karel Ten Haaf je tako razkril kar sedem od predvidenih osem parov za  polfinalni turnir K-1 Final 16 v Nanjingu. Ob pričakovanih imenih se je na fight cardu znašlo tudi ime velike legende K-1 Petera Aertsa, za katerega je marsikdo pomislil, da bo zaključil svojo uspešno športno pot. No, Mr. K-1 in že kar trikratni zmagovalec K-1 World Grand Prixa očitno meni, da še ni rekel zadnje besede in se naj bi v polfinalu pomeril proti rojaku Melvinu Manhoefu.

Legendarni Aerts pa ni edina velika zvezda na letošnjem K-1 World Grand Prixu. Ten Haaf je zapisal, da bomo v Nanjingu v ringu pred dokončnim odhodom v boksarske vode videli tudi enega največjih zvezdnikov K-1 Badr Harija. Maročan se bo pomeril proti Andersonu Silvi, a ne proti zvezdi UFC-ja, temveč njegovemu soimenjaku, ki je znan tudi pod imenom "Braddock".

K-1 Final 16, fight card po oceni Ten Haafa:

Daniel Ghita – Xhavit Bajrami
Hesdy Gerges – Errol Zimmerman
Ben Edwards – Singh Jaideep
Mourad Bouzidi – Kyotaro
Peter Aerts – Melvin Manhoef
Sergei Laščenko – Rico Verhoeven
Badr Hari – Anderson "Braddock" Silva

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.