Šport
67 ogledov

Kako začeti z ničle?

(Foto: PokerNews.si) Žurnal24 main
Kot pri vsaki stvari so tudi v pokru običajno najtežji prvi koraki. Znanje je navadno še precej omejeno, izkušenj še ni, prav tako pa v tej fazi morda še ne želite tvegati svojega denarja, saj se bojite, da ga boste hitro izgubili.

To je povsem normalna stvar in tako vam lahko tudi številni novodobni profesionalni pokeraši priznajo, da so sami svoj prvi finančni vložek kaj hitro "pognali", zato bi bilo morda smiselno, da si najprej preberete ta članek in vidite, kako lahko tudi vi začnete z igranjem pokra, a pri tem ne tvegate niti enega svojega trdo prigaranega evra.

Kot ste verjetno že uganili, bo v nadaljevanju beseda torej tekla o številnih brezplačnih turnirjih, ki jih svojim uporabnikom ponuja PokerNews. Številni se ob omembi tovrstnih turnirjev verjetno le nasmejete, a ne pozabite, da brez teh turnirjev svet morda nikoli ne bi slišal za Annette “Annette_15” Obrestad, ki je svojo kariero začela z igranjem brezplačnih turnirjev, zgolj šest let kasneje pa je Norvežanka že milijonarka, prav tako pa se lahko pohvali že z osvojeno WSOPE zapestnico!

Glede na to, da vam PokerNews ponuja celo vrsto zanimivih in zelo bogatih brezplačnih turnirjev, bi bila prava škoda, če ne bi tudi vi razmislili o tem, da bi šli po poti Annette Obrestad. V nadaljevanju smo zato zbrali trenutni nabor najbolj aktualnih brezplačnih turnirjev, prek katerih lahko tudi vi začnete graditi svoj bankroll.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.