Šport
14 ogledov

Kamenica ni več trener Celja!

kamenica_kas_sad Žurnal24 main
Upravni odbor Celja Pivovarne Laško je zaradi slabih dosežkov v Ligi prvakov na izvršni seji odstavil trenerja Kasima Kamenico.

V Celju je počilo. Po porazu v Islandiji, ki je resno ogrozil možnosti Celjanov za napredovanje v drugi del tekmovanja, je upravni odbor v torek na izredni seji odstavil trenerja Kasima Kamenico. Na trenersko klop bo do konca letošnjega leta sedel "dežurni gasilec" Slavko Ivezič, ime novega trenerja pa bo tako znano šele po novem letu. Upravni odbor je za novega direktorja kluba imenoval Mira Zorka, ki bo na tem mestu zamenjal dosedanjega vršilca dolžnosti Andreja Šušteriča. Slavko Ivezič, ki je do torkove seje upravnega odbora opravljal funkcijo športnega direktorja kluba, je enkrat že sedel na klopi celjskega kluba, in sicer v sezoni 2001/02, ko je zamenjal Hrvata Josipa Šojata. Odbor je odločitev že predstavil igralcem kluba, Ivezič pa bo igralce vodil že na večernem treningu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.