Šport
43 ogledov

Kamničanke branijo zmago

Odbojkarsko društvo Flip-Flop
1/19
Tamara Barič
Grosuplje je danes športno obarvano. Domače odbojkarsko društvo je namreč organiziralo memorial, na katerem se meri osem ženskih ekip - tudi ena iz Avstrije. Naslov zmagovalk brani Calcit Volleyball.

Memorial Sama Zrimca je posvečen športnemu zanesenjaku, profesorju, trenerju in soustanovitelju grosupeljskega Odbojkarskega društva Flip-Flop. V njegov spomin že vrsto let pripravljajo turnir, tokrat se na njem meri osem ekip.

Poleg domačega drugoligaša ATK Grosuplja nastopa šest klubov iz prve lige: Calcit Volleyball, Luka Koper, Aliansa, HIT Nova Gorica, Kema Puconci in Jesenice - Bled, iz avstrijskega Celovca pa je prišla ekipa Sparkasse Wildcats. Favoritke so Kamničanke, ki tudi branijo zmago.

Klub so sicer v tej sezoni zapustile Jelena Strel Kosmač (odšla v Vital), Valentina Založnik (študij v ZDA), Katja Kocjan in Marina Crnjac (Luka Koper), Jessica Hohl in Urša Podlesnik. Iz Srbije in Bosne in Hercegovine sta prišli kar 197 cm in 194 cm visoki blokerki Ana Bogdanović in Amela Hadžić, iz Kopra Elmina Handanović, iz ljubljanskega Vitala Nika Mori in Lea Urbančič, iz Nove Gorice pa organizatorka igre Eva Mori.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.