Šport
17 ogledov

Kanadčani na zahvalni dan nehvaležni gostje

Kopitarason Garrison Richardson Los Angeles Vancouver Canucks Kings NHL Reuters
Na zahvalni dan v Združenih državah Amerike so v severnoameriški ligi NBA parketi samevali, medtem ko sta bili v ligi NHL na sporedu zgolj dve tekmi.

Los Angeles Kings se z Anžetom Kopitarjem po porazu v San Joseju pripravljajo na naslednji dvoboj s Calgary Flames, v četrtek pa sta bili na zahvalni dan v hokejski ligi NHL na sporedu dve tekmi. V kanadskem dvoboju so Vancouver Canucks v gosteh premagali Ottawo Senators (5:2), na drugi tekmi pa so Edmonton Oilers na gostujočem ledu ugnali Nashville Predators (3:0).

V Ottawi je Daniel Sedin dosegel 300. gol za Vancouver. Poleg švedskega napadalca so se med strelce vpisali tudi David Booth, Jason Garrison, Dale Weise in Mike Santorelli, za gostitelje pa sta zadela Clarke MacArthur in Mika Zibanejad.

Obračun v Nashvillu so zanesljivo dobili gosti iz Edmontona, blestel pa je ruski vratar Ilja Brizgalov, ki je zaustavil kar 33 strelov in mrežo ohranil nedotaknjeno do konca tekme. Za kanadsko ekipo so gole dosegli Ryan Nugent-Hopkins, Taylor Hall in Jordan Eberle.

Liga NHL, rezultata:

Ottawa Senators : Vancouver Canucks 2:5
Nashville Predators : Edmonton Oilers 0:3

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.