Šport
25 ogledov

Karabatića izpuščena danes, Kavtičnik včeraj

Nikola Karabatić Karabatic Reuters
Odvetnik rokometašev, osumljenih prirejanja stav, Jean-Yves Lienard je dejal, da sta brata Nikola in Luka Karabatić danes zjutraj zapustila prostore policije v Parizu. Natančnega števila izpuščenih ni razkril.

Nekateri rokometaši Montpellierja, ki so se v zadnjih dneh znašli v policijski preiskavi zaradi suma prirejanja izida tekme, so danes zjutraj zapustili prostore policije v Parizu. Med njimi sta tudi brata Karabatić, Nikola in Luka.

Kot poroča francoska tiskovna agencija AFP, so se rokometaši, potem ko so zapustili prostore policije v pariškem predelu Nanterre, napotili v Montpellier, policijske prostore pa sta zapustili tudi dekleti bratov Karabatić.

V Montpellierju pa so že v ponedeljek zvečer, potem ko se je iztekel rok za pridržanje, izpustili še tri rokometaše tega kluba, Mickaëla Robina, Vida Kavtičnika in Wissema Hmama, medtem ko so četrtega rokometaša, Issama Teja, takrat šele pridržali. Po pojasnilu odvetnika gre za "tehnično izpustitev", ki v ničemer ne prejudicira nadaljnjega poteka postopka, še poroča AFP.

Tožilec v Montpellierju Brice Robin pa je pojasnil, da so v primeru preiskave domnevnega prirejanja izida tekme Cesson – Montpellier 12. maja letos pridržali skupno 18 oseb, med njimi devet igralcev, tako članov kluba kot tistih, ki so zanj igrali v prejšnji sezoni. Po navedbah AFP so ti igralci Nikola in Luka Karabatić, Mickael Robin, Primož Prošt, Samuel Honrubia, Wissem Hmam, Dragan Gajić, Mladen Bojinović in Vid Kavtičnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.