Šport
14 ogledov

Karlović ima virusni meningitis

ivo karlović EPA
Hrvaški tenisač je pristal v bolnišnici. Najprej so domnevali, da ga je zadela možganska kap, nato pa se je izkazalo, da gre za virusni meningitis.

34-letni Ivo Karlović je moral v Miamiju, kjer živi s svojo ženo Alisio in skoraj dveletno hčerko, v bolnišnico. Zdravniki sprva niso mogli ugotoviti, kaj je narobe s hrvaškim tenisačom, nato pa vendarle prišli do spoznanja, da gre za virusni meningitis.

''Ivo ni doživel možganske kapi, kot so pisali nekateri mediji. Gre za virusni meningitis. V času njegovega okrevanja vas prosimo za zasebnost. Vsem se zahvaljujemo za podporo in lepe želje,'' je za Večernjilist povedala tenisaćeva sestra.

Da je Ivo res v bolnišnici, je za hrvaški portal potrdil tudi njegov oče Vlado. Kdaj se bo Ivo lahko vrnil na teniška igrišča, še ni znano. Njegovi oboževalci po vsem svetu si želijo, da bi se to zgodilo čim prej.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.