Šport
1 ogledov

Kavtičnik: Brez komentarja

Kavtičnik naj bi kariero nadaljeval v Franciji. Žurnal24 main
Po pisanju francoskega časnika Midi Librea se rokometaša nemškega Kiela Nikola Karabatić in slovenski reprezentant Vid Kavtičnik za skupno 1,5 milijona evrov selita v Montpellier.

Francozi pišejo, da sta Kiel in Montpellier dogovor sklenila v tednu med obema tekmama finala Lige prvakov. Spomnimo, v prvi tekmi je Kiel, tudi po zaslugi devetih zadetkov Vida Kavtičnika, pred domačimi navijači premagal Ciudad Real z 39:34. Povratna tekma sledi ta konec tedna v Španiji. Isti časopis prav tako navaja, da je glavni razlog za povratek francoskega reprezentanta Nikole Karabatića v Montpellier reklamni razlog. Karabatića so lokalni politiki in predstavniki lokalnih turističnih združenj prepoznali kot prvorazredno sredstvo marketinškega izkoriščanja.

Zavrteli smo Kavtičnikovo številko in mu predstavili poročanje francoskih medijev. Njegov odgovor je bil sila kratek: "Brez komentarja." Kdor molči, desetim odgovori, pravi že star slovenski pregovor in tudi tokrat verjetno ni daleč od resnice scenarij, po katerem se med Kavtičnikom in francoskim klubom nekaj dogaja. Več bomo izvedeli v prihodnjih dneh. Veliko zgovornejši in nasmejan pa je bil Vid ob omembi državnega naslova njegovih someščanov iz Velenja: "Ravno pred nekaj dnevi sem se slišal z Juretom Dobelškom in Sebastjanom Sovičem in jima zaželel vso srečo. Zasluženo so prvaki, to ekipo so gradili vrsto let in je zelo kakovostna."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.