Šport
774 ogledov

Kavtičnik se loteva novega izziva

Vid Kavtičnik Epa
Eden najboljših slovenskih rokometašev bo odslej tudi voditelj pogovorne oddaje.

Luč sveta bo danes ugledala nova spletna pogovorna oddaja in podcast, ki jo bo vodil dolgoletni slovenski rokometni reprezentant Vid Kavtičnik. V premierni oddaji, ki si jo bo moč od 18. ure dalje ogledati prek različnih Facebook profilov ali na youtubu, bo gost nekdanji slovenski košarkar Boštjan Nachbar.

"V življenju sem vselej delal stvari drugače, malce po svoje, z željo po novih izzivih. In prav vse to vključuje nov projekt, katerega protagonist bom vsaj do konca leta 2021," pravi 36-letni Vid Kavtičnik, dvakratni udeleženec olimpijskih iger, kapetan slovenske reprezentance, zmagovalec lige prvakov, diplomant danske univerze za športni menedžment in marketing ter trenutno član francoskega kluba Usam Nimes.

nachbar | Avtor: Instagram Instagram
Spletne oddaje in podcasti Šport 1na1 z Vidom bodo po besedah ustvarjalcev oddaje, Zavarovalnice Generali in agencije Sportanzo, mešanica sproščenega pogovora in rednih rubrik. Med njimi Generalno v 60 sekundah (intuitivno izbiranje med nasprotji), Vidov uvid (pogled gosta nase v preteklosti in prihodnosti), Te lahko bolje vidim (ozadje življenja gosta v trenutnem okolju), Vidovi miti in legende (odstiranje tančic športa in soočenje mnenj), Nevidni oboževalec (skrivni gost presenečenja) in Previdno z mano (obrnjena vloga med voditeljem in gostom).

Podcasti oziroma spletne oddaje niso neobičajne med športniki, ne glede na to, ali so še aktivni ali upokojeni. Med Slovenci je najbolj znano ime Boštjan Nachbar, ki je posnel več kot sto oddaj Podrobnosti, po svetu pa velja izpostaviti košarkarja Kevina Duranta, rokometnega vratarja Vincenta Gerarda ali igralca ameriškega nogometa Rossa Tuckerja.

"Slovenska športna scena je dobila svež, nenavaden, sodoben produkt, ki se bo gotovo še dodatno razvijal. Užitek je sodelovati z nekom, ki se vsega projekta loti srčno, načrtno in na samosvoj način," je o 1na1 z Vidom, ki bo na sporedu vsakih štirinajst dni, povedal prvi gost oddaje Nachbar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.