Šport
2869 ogledov

Kazen za igralca, ki je na bencinski črpalki pretepel svoje dekle

Austin Watson Reševalni pas/Twitter
Hokejist NHL ekipe Nashville Predators, Austin Watson, bo izpustil tretjino letošnje sezone, saj je suspendiran za 27 tekem zaradi nasilja nad svojim dekletom.

26-letni napadalec Nashvilla je na sodišču priznal krivdo za napad, ki se je zgodil 16. junija, ko je pretepel svojo dekle, ki je hkrati tudi mati njegovega otroka.

"Odločili smo, da je imel hokejist Nashvilla Austin Watson fizični spor s partnerko. Za kazen smo se odločili, ker pri NHL ne toleriramo tovrstnega obnašanja ne na ledu ne zunaj njega," je dejal komisar lige NHL, Gary Bettman, ki je Watsonu izrekel suspenz za naslednjih 27 tekem.

Združenje igralcev NHL je že napovedalo pritožbo na kazen.

Po poročilu policije iz Tennesseeja so Watsona opazili, kako pretepa svoje dekle v terenskem vozilu na parkirišču bencinske črpalke. Policija poroča, da naj bi na dekletu opazili praske na njenih prsih ter okrvavljeno in obtolčeno brado.

Ker je Watson na zaslišanju 7. septembra svoj zločin priznal, bo moral prestati 3-mesečno pogojno kazen. Če jo bo kršil, ga čaka leto zaporne kazni.

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice