Šport
5 ogledov

''Kaznoval me je, ker je bil ljubosumen''

balotelli cassano
1/7
EPA
Italijanski nogometaš Mario Balotelli je poskrbel za novo izjavo v svojem prepoznavnem slogu. Svoje delo na zelenici je primerjal z delom poštarja, obenem pa je navedel tudi razlog, zakaj ga je sodnik na tekmi proti Nemčiji kaznoval z rumenim kartonom.

Mario Balotelli nadaljuje tradicijo iskanja težav tudi takrat, ko mu na zelenici gre vse bolj ali manj po načrtu. Italija je po zaslugi njihovega najbolj neukrotljivega zvezdnika, ki je Nemčiji zabil kar dvakrat, napredovala v finale Eura 2012, a obračun, kljub dobri predstavi, ni minil brez težav za Balotellija, ki mu je po drugem zadetku glavni sodnik pokazal rumeni karton. Italijan verjame, da se je to zgodilo predvsem zato, ker je bil sodnik ljubosumen na njegovo postavno telo. ''Sodnik je videl moje telo in postal ljubosumen, zato mi je dodelil karton,'' se je šalil Balotelli.

Morda si je delivec zares zaželel podobnih bicepsov in trebušnih mišic, s katerimi se ponaša Mario, a Italijan si je karton prislužil z neprimernim slavjem, saj si je po zadetku slekel reprezentančni dres. Kljub dvema goloma pa na obrazu Balotellija po tekmi ni bilo opaziti pretiranega nasmeška, saj napadalec Manchester Cityja verjame, da ni nobenega razloga za slavje. ''Ali poštar proslavlja, ko dostavi pošto? Samo opravljam svoje delo. Zakaj bi proslavljal?,'' je povedal Balotelli in tako dodal še enega v mozaik citatov, ki so ustvarili njegovo kontroverzno medijsko podobo.

Komentarjev 1
  • Avatar mike1968
    mike1968 09:35 30.junij 2012.

    faca .... hahahhaa..pravi car je :)