Šport
24 ogledov

Kaznovan za ogled hčerkinega nastopa

eric weedle EPA
Zvezdnik ameriške nogometne lige (NFL) Eric Weddle bo moral plačati 10.000 dolarjev kazni, ker si je ob polčasu ogledal plesni nastop svoje hčerke.

Ekipa San Diego Chargers je zaradi precej bizarnega razloga izrekla 10.000 dolarjev kazni svojemu najboljšemu igralcu Ericu Weddlu

Zvezdnik ameriškega nogometa se ob polčasu tekme na domačem stadionu ni odpravil v garderobo, temveč je ostal na igrišču, kjer si je ogledal plesni nastop svoje hčerke.

Po poročanju San Diego Union-Tribune je bila Weddle ''šokiran'' in ''besen'', ko je izvedel, da mu je ekipa izrekla denarno kazen.

''V klubu imamo pravilo in ekipa ima ob polčasu določene naloge. To je razlog za našo odločitev,'' je kazen, ne pa zneska, potrdil trener Mike McCoy.

''Weddle ni bil edini nogometaš, čigar otrok je nastopal ob polčasu, bil pa je edini, ki se soigralcem ni pridružil v garderobi,'' so odločitev pojasnili na uradni spletni strani moštva San Diego Chargers.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.