Šport
22 ogledov

Kdo bo dlje zdržal brez alkohola?

(Foto: cardplayer.com) Žurnal24 main
Igralca pokra, Antonio Esfandiari in Brian Rast, sta sklenila zelo nenavadno stavo. Kateri od njiju bo naslednje tri mesece zdržal brez pijače?

Med pokeraši stave res niso nič nenavadnega in so skorajda del njihovega vsakdana. Seveda ne govorimo o stavah za poker mizo, temveč o stavah med igralci, kot sta jo pred dnevi sklenila Antonio Esfandiari in Brian Rast.

Fanta sta bila pred nekaj tedni na fantovščini enega od njunih prijateljev v San Diegu, kjer sta po nekaj dneh razuzdanosti in pijančevanja ugotovila, da pravzaprav sploh nista dobro pripravljena na prihajajoče prvenstvo WSOP ter da se v zadnjem času vse preveč posvečata zabavi in pijači, namesto da bi se svoji ljubezni in službi – pokru. Ni bilo treba prav dolgo časa, da je med njima padla stava: kateri od njiju bo zdržal naslednje tri mesece brez pijače?

No, sama stava ni tako enostavna, saj se bosta fanta za tri mesece odpovedala ne le alkoholu, temveč tudi nezdravemu načinu življenja in divjim zabavam, namesto tega pa bosta vsak dan telovadila, se držala stroge diete ter se pripravljala za prihajajoče prvenstvo WSOP!

Kljub vsemu si bosta lahko privoščila kakšno pregreho, saj sta se dogovorila, da bosta šla v treh mesecih šestkrat na pijačo, pri čemer si termin za to posebno priložnost lahko izbereta sama.

In kaj bosta poleg kondicije in bolj zdravega telesa profesionalna pokeraša s to stavo pridobila? Če Rastu ne bo uspelo vzdržati tega trimesečnega alkoholnega posta, bo moral svojemu nasprotniku predati 10.000$, medtem ko bo moral Antonio, če bo on tisti, ki se bo pregrešil, Rastu plačati kar 30.000$.

Seveda v primerjavi z nekaterimi drugimi stavami, ki jih sklepajo profesionalni pokeraši, ta stava ni najbolj ekstravagantna ali bogata, je pa zanimiva, saj bosta fanta naslednje tri mesece poskušala biti skoncentrirana predvsem na poker in zdravo življenje, kar je ob običajnem življenjskem slogu, ki ga živijo drugi pokeraši, skorajda utopičen cilj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.