Šport
92 ogledov

Kdo najmočnejši v deželi je tej?

Kdo si bo nadel prvi šampionski pas WFC? (slika je simbolična) Žurnal24 main
Ljubljanska dvorana Tivoli bo v soboto ob 20. uri gostila doslej največji borilni spektakel WFC. Na turnirju bo potekal tudi prvi slovenski turnir osmerice za naslov prvaka WFC.

Dejan Madjarević, Matej Bregar, Miran Fabjan, Sandi Borojević, Ivan Budimir in Rožle Jazbinšek so najboljši slovenski borci, ki se bodo skupaj s Srbom Zoranom Bačulovom in Hrvatom Nenadom Sančićem v turnirju na izpadanje prvič v zgodovini pomerili za naslov prvaka WFC. Boji bodo zagotovo neizprosni, saj bo ob koncu le eden prejel naziv in pas šampiona WFC.

Do sobotnega turnirja vam bomo predstavili vse slovenske borce. Začeli bomo z Dejanom Madjarevićem in Matejem Bregarjem. Matej trenira tajski boks v Novem mestu pri klubu Kick Thai Boxing Club Scorpion. Tudi Dejan je tajski boksar. V svoji športni karieri pa ima za seboj že 46 dvobojev. Več o prvih dveh borcih in o tem, kakšne želje sta imela pred dvobojem, pa si poglejte v spodnjih videih.

WFC 8, turnir osmerice:

Matej Bregar - Dejan Madjarević
Sandi Borojevič - Miran Fabjan
Ivan Budimir - Zoran Bačulov
Rožle Jazbinšek - Nenad Sančić

Matej Bregar:



Dejan Madjarević:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.