Šport
13 ogledov

Kdo se bo letos najbolj izkazal?

Kdo bo letos najboljši novinec? (Foto: Pokernews.si) Žurnal24 main
Začel se je že 42. World Series of Poker. Poker svet že nestrpno čaka na zgodbe, ki jih bodo zapisali zmagovalci in tudi poraženci.

Zmeraj pa je zanimivo spremljati tudi novince, ki se bodo letos prvič pojavili v igralnicah hotela Rio v Las Vegasu. Lansko leto sta se izmed novincev najbolj izkazala Dan Kelly in Carter Phillips, ki sta si prislužila tudi zlato WSOP zapestnico; letos bo k temu stremela nova generacija novincev.

Tukaj vam predstavljamo par imen novincev na letošnjem WSOP, na katere bodite še posebej pozorni. Kyle Cartwight si je ustvaril ime na turnirjih serije World Series of Poker Circuit. Sedaj upa, da bo z uspehi nadaljeval tudi v Riotu.

Mickey 'mement_mori' Petersen je eden izmed najbolj konsistentnih in prepoznavnih igralcev na spletu, kjer je zaslužil že okrog 4 milijone dolarjev.

Brendon 'Brendooor' Rubie je en izmed najboljših igralcev na spletu, o katerem pa ne vemo veliko. Brendon je specialist za No-Limit Hold'em in je pripravljen, da uspe na WSOP.

Mike 'Timex' McDonald je že leta 2008 zmagal turnir EPT v Dortmundu in je komaj čakal, da dopolni 21 let in lahko zaigra tudi v ZDA. Čakanja je konec.

Vsi vemo, česa je sposoben Dan 'jungleman12' Cates v najbogatejših igrah za denar. Zanima pa nas, kako dober je lahko na turnirjih?

Britanci so imeli odlično leto 2010, vsaj kar se tiče WSOP. Letos se bo njihovim borcem pridružil tudi zmagovalec turnirja EPT Vilamoura Toby Lewis.

Taylor von Kriegenbergh je trenutno v pravi formi. Pred kratkim je zmagal turnir WPT Seminole Hard Rock Showdown, kjer je zaslužil kar 1,122,340$.

Zach 'HustlerGrune' Gruneberg je na sceno stopil s šestim mestom na 2009 Aussie Millions Main Event. Od takrat je na spletu zaslužil že okrog 2 milijona dolarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.