Šport
1 ogledov

Kek: ''Ničesar ne obljubljamo''

1/11
Žurnal24 main
Zurnal24.si je pospremil slovensko nogometno izbrano vrsto v Južnoafriško republiko. Na Brniku smo izbrance Matjaže Keka in jasno tudi selektorja še zadnjič poprosili za izjave in jih "poškljocali".

 Selektor Matjaž Kek je ohranil svoj običajen položaj - bil je skromen, vendar samozavesten hkrati. Ni še želel utapljati v populističnih obljubah, opozorila pa je, da ima moštvo še prostor za napredek. Najbolj si želi, da bodo igralci vedno dali vse od sebe. ''Ekipa ni mlada, je pa dovolj stara, da ima dovolj možnosti za razvoj. Naredila je precejšen preskok, za katerega so zaslužni delo, motiv, prepričanje in tudi trma, ki so jo mnogi odpisali prehitro. Pričakujem, da bomo na svetovnem prvenstvu od sebe dali vse, kar bomo v danem trentuku sposobni. Ničesar ne obljubljamo, naredili pa bomo vse, da bo Slovenija ponosna na nas.''


Zlatko Dedić
, strelec gola, ki je Slovenijo izstrelil na SP, je bil pred odhodom v Afriko kar dobro razpoložen. Za zurnal24.si je povedal: ''Občutki so malce čudni, sicer pa zelo zelo pozitivni, komaj čakamo, da se vse skupaj začne. Upamo, da bo pot prijetna, o čemer ne dvomim. Do nedelje imamo še nekaj časa, da se pripravimo do potankosti in da tekmo pričakamo pripravljeni najbolje, kar se da. Soboto po tekmi z Novo Zelandijo sem preživel v krogu družine, zelo sproščeno, brez kakršnega koli stresa. Upamo, da se bomo proti Alžiriji izkazali, tako kot smo se proti Rusiji.''

Aleksander Radosavljević je pred odhodom v letališki terminal na Brniku glede petkove tekme z Novo Zelandijo povedal: "Naše vodstvo je izbralo pravo trekmo. Nova zelandija sicer ni zelo kakovostna reprezentanca, vendar je pokazala trdo igro, to je bil za nas pravšnji tekst. V kvalifikacijah smo rastli iz tekme v tekmo, pričakujem, da bo tako tudi na SP. Želja je drugi krog, dali bomo vse od sebe, da bomo ostali veliki prijatelji in da bomo ta cilj dosegli."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.