Šport
15 ogledov

Kek: "Stanje ni alarmantno"

Kek z Matavžem in Novakovićem, ki bosta oba odpotovala v Brunico. (Foto: Dejan M Žurnal24 main
Pripravljenost slovenskih reprezentantov vendarle ni vprašljiva. "Nekateri so nekoliko pod pričakovanjem, vendar stanje ni alarmantno," nam je zatrdil selektor Matjaž Kek.

V javnosti je odjeknila izjava selektorja Matjaža Keka, ki je dejal, da je pripravljenost nekaterih reprezentantov katastrofalna. Selektor po nekaj dneh vadbe vendarle deluje bolj zadovoljno. "Interpretacija je bila napačna. Nekateri so nekoliko pod pričakovanjem, vendar stanje ni alarmantno," je za Žurnal24 povedal Kek.

To je stanje za dodaten trening, čemur je zdajšnje obdobje tudi namenjeno.
Matjaž Kek
O imenih noče
Selektor v svojem slogu ni želel razkriti, kateri varovanci so ga razočarali. "O imenih ne bom govoril. To je stanje za dodaten trening, čemur je zdajšnje obdobje tudi namenjeno. To bomo hitro uravnovesili," je zagotovil vodja slovenskega strokovnega štaba.

Danes krčenje seznama
V petek zvečer bo Nogometna zveza Slovenije na Brdu pri Kranju pompozno predstavila 26 igralcev, ki bodo odpotovali na priprave v Brunico. Štirje nogometaši torej odpadejo danes, dodatni trije pa tik pred zdajci. V Južnoafriško republiko bo potovalo 23 mož. "Vsem 30 je lahko v ponos in čast, da so na tem seznamu. Vsem od prvega do 30. je to lahko le velik motiv za nadaljnje delo," je pred objavo prvega krčenja seznama povedal Kek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.