Šport
22 ogledov

Klička bo premagal za bolnike z astmo

Kličko in Briggs sta pred borbo zelo zgovorna. Bo tako tudi v ringu? (Foto: Reut Žurnal24 main
Ukrajinec Vitalij Kličko in Američan Shannon Briggs nadaljujeta z besedno vojno pred njunim obračunom za naslov svetovnega prvaka v težki kategoriji po verziji WBC.

Če bo borba med Ukrajincem Vitalijem Kličkom in Američanom Shannonom Briggsom vsaj pol toliko kvalitetna, kot je pogosta njuna besedna vojna, potem se ljubiteljem boksa, ki si bodo ogledali njuno borbo 16. oktobra v O2 Areni v Hamburgu že cedijo sline. Tako Kličko kot Briggs namreč kar tekmujeta med seboj, kdo bo z bolj izbranimi besedami spodbodel svojega nasprotnika. Tokrat se je "izkazal“ Američan, ki se je obregnil ob nedavne izjave Klička o Briggsovih težavah z astmo. "Astma ni smrtonosna bolezen. Poglejte Briggsove borbe in takoj vam bo jasno, da on to bolezen koristi le za svoje izgovore ob porazih,“ je dejal Kličko, ki pa mu ni bilo treba prav dolgo čakati na odgovor. "To ni res. Svojo zmago z knock-outom bom posvetil 300 milijono ljudem širom sveta, ki imajo astmo in jih je Kličko užalil,“ pa se glasi odgovor Briggsa. Najbolj pomembno vprašanje pa je, kdo bo imel 16. oktobra bolj kvalitetne odgovore s pestmi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.