Šport
14 ogledov

Klička namerava nokavtirati

1/15
Žurnal24 main
"Kličkova kariera je v zatonu," samozavestno sporoča Derek Chisora, Britanec zimbabvejskega rodu, ki se bo z Vladimirjem Kličkom pomeril za naslov svetovnega prvaka po verzijah IBF, IBO in WBO.
Če vas muči radovednost, kakšni sta izbranki bratov Kličko, vas bo delno vsekakor potešila naša GALERIJA. Oglejte pa si tudi uradni trening obeh boksarjev.

V soboto bo v Mannheimu potekal dvoboj za naslov svetovnega prvaka po verziji IBF, IBO in WBO med Vladimirjem Kličkom in Britancem Derekom Chisoro, ki v 14 borbah še ni bil poražen. "Izjemno dobro sem vadil v Avstriji in komaj čakam, da stopim v ring. Chisora je zelo odločen in aktiven v ringu. Ne podcenjujem ga, čeprav sem zelo dobro pripravljen. Lahko ima velike sanje, vendar ga bom poslal nazaj v Veliko Britanijo brez kakršnegakoli pasu," je odločen Kličko.

Seveda pa je tudi Britanec prepričan, da bo uveljavil svoje adute. "Močan sem in mlajši, zato bom Kličku pokazal, kaj je pravi boj. On je star 34 let, počasen in v zatonu kariere. Jaz pa imam 26 let, premorem hitrost in sem na vrhuncu," se je po boksarsko širokoustil Chisora. Kličku, ki ima za sabo 55 zmag in le tri poraze, je napovedal nokavt po sedmih ali osmih rundah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.