Šport
43 ogledov

Kličko še ni rekel zadnje besede

vladimir kličko EPA
Ukrajinski boksar Vladimir Kličko se je štiri dni po dvoboju za svetovnega prvaka v težki kategoriji po verzijah WBA, WBO, IBF in IBO in porazu proti Tysonu Furyju zahvalil svojim navijačem in napovedal nove zmage.

"Potreboval sem nekaj časa, da sem dojel, kaj se je zgodilo in kako naprej. Najprej se moram zahvaliti navijačem, svoji ekipi in prijateljem. Bili ste fantastični, po 11 letih zmag sem dojel, da ste v porazu še večji. V zadnjih dnevih sem dobil številna sporočila, vaše spodbudne besede mi pomagajo pri prebolevanju težkih trenutkov. Prepričan sem, da se bo zgodba o Kličku nadaljevala. Neuspeh ni nobena od opcij," se je Kličko prek svoje Facebook strani zahvalil navijačem.

Kličko je pred 45.000 gledalci v soboto v Düsseldorfu klonil prvič po letu 2004, ko ga je ugnal Američan Lamon Brewster. V 68. dvoboju je zabeležil šele četrti poraz, naslov svetovnega prvaka je ubranil kar 18-krat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.