Šport
25 ogledov

Kličko: "Želim nokavtirati Chisoro"

Vitalij Kličko proti Derrecku Chisori Reuters
Le nekaj dni po visokonapetostnem obračunu med Vitalijem Kličkom in Dereckom Chisoro je ukrajinski šampion že napovedal, da bo Britanca "moral" kaznovati zaradi njegovega obnašanja pred dvobojem. Kazen naj bi prišla v ringu.

"Zdrava pamet mi pravi, da ne potrebujem še enega dvoboja, ampak moj ego, moja globoka notranjost mi govori, da si ta fant zasluži kazen," je za časopis Die Welt izjavil Vitalij Kličko, ki je v eni težjih borb svoje uspešne boksarske kariere konec tedna premagal Derecka Chisoro. Britanec je poskrbel za redko videne incidente pred in tudi po dvoboju. Pred obračunom v Münchnu je na tehtanju namreč klofnil Ukrajinca, po koncu spektakla pa se je na novinarski konferenci stepel z rojakom Davidom Hayjem in mu grozil s smrtjo.

"Želim si ga nokavtirati v ringu. Račun še ni bil plačan," je hladno sporočilo Chisori poslal Kličko, svetovni prvak po verziji WBC. "Pred najinim dvobojem sem mislil, da je bilo njegovo obnašanje le del predstave. Potem sem spoznal, da ni igral. Udaril me je v obraz pred dvobojem in pljunil (brata, op. a.) Vladimirja v ringu. Potem se je stepel na novinarski konferenci in grozil, da bo nekoga ubil. Kakšna je lahko neka oseba ... Neverjetno. Ne morem razumeti. Vse, kar sem doživel z njim, je bilo kot nočna mora."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.