Šport
25 ogledov

Ko zablesti rezervni vratar

Luongo je imel prost večer in Schneider je dobro izkoristil svojo priložnost. (F Žurnal24 main
Anaheim Ducks so s 3:2 premagali Phoenix Coyotes, Vancouver Canucks pa so s 5:1 nadigrali Carolino Hurricanes. Za ekipo iz olimpijskega mesta se je izkazal rezervni vratar Cory Schneider.
Hurricanes naslednja tekma čaka v Staples Centru, kjer si jih bo (upajmo) privoščil Anže Kopitar s svojimi L. A. Kings. Tekma bo v sredo.

Na uvodnih štirih tekmah nove sezone lige NHL so Vancouver Canucks dosegli le sedem zadetkov, v noči na ponedeljek pa kar pet. Carolino Hurricanes so v domači dvorani premagali s 5:1. Z dvema goloma se je dokazal Mason Raymond. Tekma je bila bolj ali manj odločena že sredi druge tretjine, ko so Canucks vodili s 3:0, njihov vratar Cory Schneider pa je imel 32 uspešnih obramb. "Počutil sem se zelo dobro," je dejal Schneider, ki je to sezono rezerva Robertu Luongu. "Bil sem pripravljen in sem komaj čakal na to priložnost. Ko ubraniš nekaj strelov, si hitro v pravem ritmu." Niz porazov Hurricanesov v Vancouvru se tako še kar nadaljuje. V olimpijskem mestu so nazadnje zmagali leta 1999.

Liga NHL, tekmi 17. 10.:

Vancouver Canucks : Carolina Hurricanes 5:1
Anaheim Ducks : Phoenix Coyotes 3:2

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.