Šport
26 ogledov

Kojoti zavijali po Anaheimu

Calgary Flames : Phoenix Coyotes 3:4 Žurnal24 main
V severnoameriški hokejski ligi NHL je bila v noči z nedelje na ponedeljek le ena tekma, Phoenix Coyotes pa so v gosteh premagali Anaheim Ducks s 5:4. Ekipa slovenskega hokejista Anžeta Kopitarja se bo predstavila v noči na sredo, kralji iz Los Angelesa pa bodo v domačem Staples Centru gostili New Jersey Devils.

Eden od junakov edinega današnjega dvoboja je bil češki center v majici moštva iz Arizone Martin Hanzal, ki je prvič v tej sezoni dosegel dva gola. Čeh je oba zadetka zabil v prvi tretjini, v drugi pa so zadeli še Boyd Gordon, Lauri Korpikoski in Keith Yandle. V zmagoviti ekipi se je izkazal tudi vratar Mike Smith z 29 obrambami.

Za gostitelje, ki so v drugi tretjini že zaostajali z 2:5, je dva gola dosegel Ryan Getzlaf, po enega pa Lubomir Visnovsky in Kurtis Foster.

Phoenix je dosegel tretjo zmago v tej sezoni, ob treh porazih in enem po izvajanju kazenskih strelov pa je na petem mestu v pacifiški skupini. Le mesto pred njim je Anaheim, ta je na dosedanjih sedmih tekmah dosegel štiri zmage in doživel tri poraze.

Liga NHL, rezultat:

Anaheim Ducks : Phoenix Coyotes 4:5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.