Šport
22 ogledov

Kokšarov podaljšal za štiri leta

Edvard Kokšarov, legenda celjskega rokometa (levo) Žurnal24 main
Rokometaš Edi Kokšarov je podaljšal pogodbo s slovenskimi prvaki, Celjem Pivovarno Laško, za štiri leta in razveselil celjske ljubitelje rokometa.
"Zelo sem zadovoljen in naslednja štiri leta bom z vsem srcem igral in se boril za celjski dres. Upam, da bodo moje predstave pomenile dobršen prispevek k novim uspehom kluba," je po podpisu pogodbe povedal ruski rokometaš.

V zadnjih letih eden od najprepoznavnejših členov celjske igre je eden od tistih pivovarjev, ki so v sezoni 2003/04 osvojili naslov evropskega klubskega prvaka, hkrati pa se je v dolgih letih nadvse uspešno spopadal s tekmeci iz drugih evropskih velikanov. Kokšarov je tudi nekakšen idejni vodja ekipe iz dvorane Zlatorog.

"Nadaljujemo strategijo kluba in sodelovanje z igralci za daljše časovno obdobje. Edi je zaščitni znak našega kluba, zato smo se odločili z njim podpisati pogodbo do konca njegove igralske kariere, nato pa so mu odprta vrata, da tudi pozneje deluje v klubu," je po podpisu dejal predsednik aktualnih državnih in pokalnih prvakov Tone Turnšek.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.