Šport
54 ogledov

Kolesar prosil za mir in dobil štiri šive

Nacer Bouhanni EPA
Francoski kolesar se je zapletel v pretep z vinjenimi gosti hotela, kjer prebiva njegova ekipa Cofidis.

Francoski kolesar Nacer Bouhanni si bo za vselej zapomnil noč pred nedeljsko dirko državnega prvenstva, pozabili pa je ne bodo niti pijani gosta hotela, kjer je član ekipe Cofidis prenočeval. Bouhanni, sicer nekdanji boksar, jih je namreč prosil za tišino, a je prišlo do pretepa.

"Noč pred dirko je Nacerja Bouhannija in njegovega brata Rayaneja zmotil nočni hrup, ki so ga povzročali posamezniki v hotelski sobi. Nacer jih je prosil, da se umirijo, toda pijani ljudje so ga napadli. Poškodoval si je roko, odpeljali so ga v bolnišnico, kjer je dobil štiri šive. Zlomov nima," je v izjavi za javnost zapisal Cofidis, za katerega kolesari tudi Borut Božič.

L'Equipe je poročal, da je do incidenta prišlo bo 4. uri zjutraj v hotelu Ecole Valentin blizu Besancona, kjer je bivala ekipa Cofidisa pred nedeljsko dirko državnega prvenstva. Bouhanni je zaradi poškodbe nastop odpovedal po 40 km.

Omenjeni francoski športni časnik še poroča, da si je Bouhanni, nekdanji boksar, zdaj pa kolesar, roko poškodoval, ko je enega od pijane trojice udaril v obraz in mu zlomil zob.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.