Šport
2998 ogledov

Kolesarja ustrelili med treningom

kolesarji Simbolična fotografija.
Francoski kolesar žalosten in šokiran.

Osemnajstletni francoski kolesar Clement Decros se je izognil hujši poškodbi, ko ga je med treningom zadela krogla iz mimovozečega avtomobila. Bizaren incident se je zgodil v mestu Toulouse na jugu Francije.

Amaterski kolesar, član ekipe AVC Aix-en-Provence, ni utrpel resnejših poškodb, saj ga je krogla zadela v ramo. Dogodek je prijavil na policiji, storilca pa za zdaj še niso našli.

Mladi kolesar je med treningom zaslišal glasen pok in začutil močno bolečino v rami. Ker je bil tako šokiran, sprva sploh ni vedel, da ga je zadela krogla. Roko je zalila kri, zato se je nemudoma odpravil proti bližnji bolnišnici.

"Zgodilo se je proti koncu treninga, kakšen kilometer od doma. Vozil sem približno 50 km/h po rahlem naklonu na običajni cesti. Na drugi strani ceste sem zagledal avto, kar naenkrat pa zaslišal glasen pok. Opazil sem rano na levi rami. Najprej sem mislil, da me je nekdo zadel s kamnom," je povedal 18-letnik.

"Začel sem krvaveti, zato sem se ustavil. Mimoidoči so me spraševali, če potrebujem pomoč, vendar sem bil blizu bolnišnice, zato sem se tja odpravil s kolesom," je dodal.

Po pregledu so ugotovili, da je krogla obtičala globoko v rami, zato mu je za zdaj še niso odstranili. "V redu sem. Lahko dvignem roko. Žalosten sem in šokiran. Res smo obkroženi z idioti. Ne razumem. Nihče nima nič proti meni. Zakaj me je nekdo ustrelil? Podal sem prijavo, vendar dvomim, da bo kaj iz tega. Težko bodo našli storilca. Ne vem niti znamke avtomobila," je pojasnil Decros.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice