Šport > Kolesarstvo
1411 ogledov

Francoz se je osmešil z izjavo o Pogačarju: "Po mojem je bil pijan"

Guillaume Martin Epa
Francoski kolesar Guillaume Martin meni, da lahko premaga Tadeja Pogačarja.

Osemindvajsetletni Guillaume Martin (Cofidis) je v nedavnem intervjuju za spletni portal Ouest-france.fr namignil, da za najboljšim kolesarjem na svetu Tadejem Pogačarjem (UAE Team Emirates) zaostaja le po kvaliteti moštvenih kolegov.

"Razlika med Pogačarjem in ostalimi ni tako velika," je dejal Francoz. "Cofidis nikoli ne bo imel tako močne ekipe kot UAE Team Emirates, toda individualno se lahko kosam s Pogačarjem. Lani sem ga premagal na kriterju Dauphine," se je pohvalil Martin.

Komentar na njegove besede je v tedenski izdaji rubrike Review podal kolesarski poznavalec in urednik portala Indeleiderstrui.nl Pim Lansbergen"Po mojem je bil pijan, ko je to rekel. Šalo na stran. Martin je vrhunski športnik, zato je zelo pomembno, da ima takšno mentaliteto. Mislim, da niti sam ne verjame svojim besedam, a če bi že vnaprej priznal poraz, bi mu bilo še toliko težje," je dejal Lansbergen.

Tadej Pogačar | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.