Šport > Kolesarstvo
4499 ogledov

Končno! Na to so pri Rogličevih dolgo čakali

Primož Roglič Profimedia
Nemška kolesarska ekipa Bora-Hansgrohe, katere član je po koncu lanske sezone postal tudi slovenski as Primož Roglič, je danes na svoji spletni strani potrdila partnersko sodelovanje z avstrijskim proizvajalcem energijske pijače Red Bullom.

"Z današnjo odločitvijo smo odpravili pomembno oviro. Temelji našega partnerstva z Red Bullom so zdaj uradno postavljeni. To je zelena luč, ki smo jo čakali, da lahko nadaljujemo s formalnostmi in številnimi posebnimi deli sodelovanja," je dejal vodja nemške ekipe Ralph Denk.

"Vsi v kolesarstvu vedo, kako pomembne so osnove in priprave za uspeh. Zato se zdaj tega koraka lotevamo s potrebnim premislekom in odločnostjo. Nadaljnje podrobnosti našega partnerstva bomo predstavili med sezono," je še dodal Denk.

Red Bull je že v začetku januarja začel postopke za pridobitev 51-odstotnega deleža nemške kolesarske ekipe.

Red Bull, ki ima v lasti ekipo formule 1 in več evropskih nogometnih moštev, tradicionalno pa se osredotoča na sponzoriranje na stotine posameznih športnikov in produkcijo lastnih večplatformskih medijskih vsebin, sicer s posameznimi kolesarji že sodeluje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.