Šport > Kolesarstvo
3843 ogledov

Srhljivo: kolesar obvisel na ogradi mosta in zrl v prepad

Valentin Ferron obvisel na mostu Reševalni pas/Twitter
Iz Francije so v svet šli vse prej kot prijetni posnetki. Ob množičnem padcu je Valentin Ferron pristal na ogradi mosta in s precej sreče, iznajdljivosti in prisebnosti se je rešil pred hudimi poškodbami ali celo čem hujšim.

Na francoski kolesarski dirki Tour de Gard, ki poteka od 1. do 5. februarja, je prišlo do hudega množičnega padca, ki bi se lahko končal tragično. A na srečo so kolesarji ušli najhujšemu, domačin Valentin Ferron pa se je v hipu iz kolesarja prelevil v plezalca in se zadržal na ogradi mostu. 

Do padca je prišlo slabih 23 kilometrov pred ciljem, ko se je glavnina zataknila na nekoliko ožjem mostu, kolesarji pa so po tleh padali kot domine. V nič kaj prijetnem položaju se je znašel francoski kolesar Valentin Ferron, ki je dobesedno obvisel na betonski ogradi mosta. 24-letnik se je z obema rokama držal ograde, preden so mu pomagali priti na varno. Odnesel jo je brez poškodb, še nekaj časa pa se bo verjetno zahvaljeval tistemu tam zgoraj za takšen razplet. Pogled v globok prepad je bil namreč vse prej kot prijeten. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.