Šport > Kolesarstvo
36374 ogledov

Tako sta si Van Aert in Pogačar privoščila Vingegaarda

Print Screen
Tadej Pogačar in Wout van Aert sta popestrila dogajanje v uvodnem delu zadnje etape dirke po Franciji.

Najboljši slovenski kolesar Tadej Pogačar (UAE Emirates) se je že nekaj dni pred slavnostnim zaključkom sprijaznil s svojo usodo dirki po Franciji, je pa zato poraz prenesel z veliko mero humorja.

Slovenski as je na začetku poslednje etape, ki je sicer namenjena paradi šampionov, na njej pa praviloma ne prihaja do sprememb v skupni razvrstitvi, močno pritisnil na plin, s tem pa vsaj za trenutek nagnal strah v kosti kasnejšemu zmagovalcu Toura Jonasu Vingegaardu (Jumbo-Visma).

Pogačar je sledil napadu Wouta van Aerta (Jumbo-Visma), nakar sta skupaj v smehu pogledovala nazaj proti Vingegaardu, ki se je trudil čim prej nadoknaditi zaostanek.

"Kaj pa se tukaj dogaja?" se je ob tem spraševal strokovni komentator Eurosporta Sean Kelly. "No, vidimo lahko, da sta se samo malo pošalila. Na letošnji dirki smo videli že toliko čudnih reči, da človek nikoli ne ve, kaj se bo zgodilo."

Ko je Vingegaard ujel priključek z njima, sta se Van Aert in Pogačar še enkrat nagajivo spogledala. Zmedenega Danca, ki je iskal potrditev moštvenega kolega, je Van Aert pomiril s trepljajem po hrbtu.

Komentarjev 1
  • Avatar Keira_Wendt
    Keira_Wendt 12:14 25.julij 2022.

    Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletna dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva meseca brez dela, prejšnji smesec je bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal doma ...prikaži več 3 ure dela na dan in zaslužil sčasoma lahko še večja ... Tako sem začel .......... >>>>>>>>>>> www.ordcash.com

Sorodne novice