Šport
14 ogledov

Komel naslednjo sezono za ACH

ACH bo ohranil jedro ekipo. Pridružil pa se jim bo Alan Komel. (Foto: Nik Rovan) Nik Rovan
Vodstvo odbojkarskega kluba ACH Volley se je v sredo skupaj z igralci veselilo osmega naslova državnih prvakov, misli pa je že preusmerilo v naslednjo sezono. V klub prihaja reprezentant Alan Komel.

Potem ko je že pred dnevi sporočilo, da bosta naslednjo sezono njihova člana mlada Gregor Ropret in Klemen Čebulj, je predsednik upravnega odbora Rasto Oderlap potrdil tudi prihod 29-letnega reprezentančnega sprejemalca Alana Komela, ki je doslej v Sloveniji nastopal za Salonit in Marchiol Prvačino, zadnji dve leti pa je igral pri grški Lamii Volley, pri kateri je bil s povprečno 16 točkami najučinkovitejši. Novogoričan, ki so mu Grki ponudili podaljšanje pogodbe, se je odločil za vrnitev domov, pri ACH Volleyju naj bi ostal dve leti.

Klub je tudi že podaljšal pogodbi s podajalcem Dejanom Vinčićem in korektorjem Alenom Šketom. Blizu podaljšanja sodelovanja je tudi kapetan Andrej Flajs, negotova pa je še usoda blokerja Matevža Kamnika in sprejemalca Vida Jakopina, ki imata ponudbe iz tujine. Od tujcev zagotovo ostajata Milan Rašić in Uroš Kovačević, prav tako ostaja trener Igor Kolaković.

Do sprememb bo prišlo tudi pri drugem finalistu letošnjega državnega prvenstva, Uko Kropi. Trener in igralec Luka Slabe odhaja v Calcit Volleyball, kjer bo zaigral tudi podajalec Matija Jereb.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.