Šport
22 ogledov

Končno brez sosedov

Žurnal24 main
Minilo je natanko leto dni, ko sva se pomuckala na balkonu. A žal sva dobila zoprna soseda, zaradi katerih se raje zapirava v stanovanje.

Zdaj sta končno odšla na dopust in to za ves mesec. Že prvi dan sva namestila velik sončnik, si znosila ven pijačo in jedačo ter uživala v samem spodnjem perilu. Najini pogledi so govorili, da bova tisti dan počela še marsikaj, ne pa tudi, da bova vse to počela še pri belem dnevu.

Ležalnik je bil ravno dovolj trpežen, da je zdržal najini kilaži, ko je on legel poleg. Morala sva ležati na boku, da je bilo dovolj prostora. Smejala sva se na račun tečnih sosedov in kako bi zijala, ko bi videla, kaj počneva.

V šali sva se menila, da bi vse posnela in posnetek vrgla v njun poštni nabiralnik. Seveda tega nisva storila, sva pa zato brez sramu slekla hlačke in se predala drug drugemu. Zadnje, kar sem videla, je bil Ljubljanski Grad v daljavi, ves čas pa se je od spodaj slišal vrvež s ceste pod najinim blokom.

© iStockphoto

Ne vem, zakaj, ampak to, da so v trenutkih moje intime samo nekaj metrov stran ljudje, me pošteno vzburi. Vedno sem si želela seksati v naravi ali pa v javnosti, vseeno pa skrita pred drugimi. Nikamor se nama ni mudilo, pred seboj sva imela še ves dan in vso noč. Telefoni so bili ugasnjeni, zvonec pri vratih izklopljen, midva pa z mislimi le drug pri drugem.

Še enkrat sem segla po hladni limonadi, nato pa se ponovno prepustila njegovim ustnicam in jeziku, ki se je poigraval na moji koži. To je vsakič počel tako dobro, da bi lahko ostala samo pri tem in bi mi bilo povsem dovolj. Seveda pa nisem imela nič proti, ko je s svojim trmastim jezičkom prilezel vse do trebuha, v katerem je zavrelo, in se počasi spustil še podenj preko zapeljivega grička in se nastanil na prebujajoče hrepeneči, rožnati lepotički.

Želela sem si, da se ne bi ustavil niti za hip in da bi me pripravil do tega, da bi vriskala kar tam na balkonu sredi belega dne, ne glede na vse tiste ljudi, ki so se sprehajali pod nama. Z druge strani naju niso videli, saj imava zakrito ograjo, za tiste v letalih pa mi ni bilo kaj dosti mar.

Poznal je moje pobožne želje in se s svojimi sesajočimi ustnicami lotil predela telesa, ki mu je bil na meni eden najljubših (poleg dolgih nog in seksi zadnjice, po kateri me je tako rad trepljal celo v družbi). Vsi prijatelji so mu zavidali, vedeli pa so tudi, da mu rada dam, in zato še bolj sanjarili, kako je imeti takšno pohotnico vsak dan pri sebi.

© iStockphoto

Ko sem nazadnje dvignila glavo z ležalnika in pogledala proti nogam, sem z meglenim vidom nekaj sekund opazovala mojega lepotca, kako kleči med razmaknjenimi nogami in oblizuje mojo vročo muco. Z jezikom je večkrat napolnil sočno luknjico pri tem pa je vsakokrat glasno cmoknilo nakar sem zavzdihnila še jaz.
Občutki, ki so me preplavili so bili nekaj najlepšega. V glavi je bilo vse rožnato in sladkega okusa, najraje pa bi tisti hip imela v ustih njegovega čednega in postavnega korenjaka. Žal pa ležalnik česa takšnega ni omogočal in na vse pretege sem skušala najti pot do skupnega zadovoljstva.

Drugače ni šlo, kot da sem legla na brisačo na tleh on pa v nasprotni smeri poleg mene. Ni želel dajati noge preko mene, bilo mu je nekoliko neprijetno. Zato pa sem ta položaj zavzela jaz in končno imela pred seboj tako želenega tiča. Ni za dolgo ostal pred menoj. Kmalu je izginil v mojih ustih, ki so ga neusmiljeno sesala, ga ljubkovala in ga nasploh spravljala v obup. Nikoli ni končal v mojih ustih, zato me tega tudi tokrat ni bilo strah. Prelevila sem se v pravo pohotnico, ob tem pa uživala, ko se je on z rokama oprijemal mojih k višku dvignjenih ritnic in se z jezikom in usti zaletaval v mokro sredičko.

Najhuje pa je šele prišlo na vrsto. Tako je pač, ko te pamet zapusti, ko ne razmišljaš več trezno in ti je vseeno za ves svet, da je le tebi lepo.

Vstala sem, se prijela za ograjo balkona in se z joški nagnila preko. Pri tem sem stopila med prečke na ograji, počepnila nekoliko nazaj in ukazala dragemu, naj me nabije od zadaj. Med tem, ko mi je tiča rinil v češpljo, je v smehu zašepetal, da sem nora, a to sem tako ali tako že vedela.
Povsem sem se predala užitkom in se ob tem, ko je on z vso silo prihajal vame od zadaj, le stežka zadrževala, da nisem kričala na ves glas, kako dobro je. Spomnim se nekaj začudenih pogledov od spodaj, nekomu sem celo pomahala, verjetno pa nihče ni vedel, za kaj pravzaprav gre.

Še dobro saj sem imela že v naslednjem trenutku popolnoma mokri ritnici, vroče kapljice pa sem začutila celo visoko po golem hrbtu in ni vrag, da ni kakšna poletela tudi preko ograje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.