Šport
21 ogledov

Kopi brez točke, kralji brez zmage

Kopitar Los Angeles Kings Žurnal24 main
Los Angeles Kings so v ligi NHL z 1:2 klonili proti Montrealu, ki je prekinil niz štirih zaporednih porazov. Slovenski zvezdnik Anže Kopitar se med strelce ali podajalce ni vpisal.

Moštvo severnoameriške hokejske lige NHL Los Angeles Kings je v noči na nedeljo izgubilo proti Montreal Canadiens z 1:2. Carey Price je za Kanadčane, ki so prekinili niz štirih zaporednih porazov, ubranil 26 strelov. Gola za goste sta dosegla Tomaš Plekanec in Andrej Kosticin, za domače pa Dustin Penner. Anže Kopitar je vpisal tri strele na gol in ostal brez točke.

Prvo ime tekme v Dallasu, slednji je s 4:5 izgubil proti New York Islanders, je bil Matt Moulson, ki je za zmagovalce dosegel rekord kariere v obliki štirih golov. Igralec z levega krila je dvakrat zadel v drugi tretjini, kjer je "padlo" kar sedem golov. Za otočane, ki so dobili tretjo tekmo v zadnjih štirih odigranih, je zadel še Dylan Reese. Za Dallas so bili uspešni Eric Nystrom, Tomas Vincour, Jake Dowell in Tom Wandell.

Liga NHL:

Dallas Stars : New York Islanders 4:5
Carolina Hurricanes : Pittsburgh Penguins 2:3
Los Angeles Kings : Montreal Canadiens 1:2
Washington Capitals : Ottawa Senators 3:2 - po podaljšku
Boston Bruins : Toronto Maple Leafs 4:1
Winnipeg Jets : New Jersey Devils 4:2
Tampa Bay Lightning : New York 2:4
Phoenix Coyotes : Philadelphia Flyers 2:4
St. Louis Blues : Chicago Blackhawks 2:5
Nashville Predators : Buffalo Sabres 2:3
San Jose Sharks : Florida Panthers 3:5
Edmonton Oilers : Calgary Flames 3:5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.