Šport
21 ogledov

Kopi: "Vrnil se bom močnejši"

Anže Kopitar meni, da ima še rezerve. (Foto: Dejan Mijović) Žurnal24 main
Edini slovenski hokejist v hokejski ligi NHL in zvezdnik Los Angeles Kings Anže Kopitar je po izpadu svojega moštva iz končnice napovedal, da se bo vrnil še močnejši.

Anže Kopitar je za časnik Los Angeles Times po porazu Los Angeles Kings na šesti tekmi prvega kroga končnice proti Vancouver Canucks, ki je hkrati pomenila konec sezone, dejal, da bo poletni premor izkoristil za fizične priprave.

"Poletje bom posvetil fizičnim pripravam in upam, da se bom prihodnje leto vrnil še močnejši in bom lahko še bolj učinkovit," je dejal Hrušičan, ki je bil v svoji najboljši sezoni v ligi NHL z 81 točkami (34 golov in 47 podaj) spet najbolj učinkovit med Kralji. "Sem zelo ambiciozen. Dokler ne bomo na vrhu, se ne bom nikoli zadovoljil z ničemer. Menim, da sem sposoben še boljših predstav in naredil bom vse, da mi to tudi uspe," pravi Kopitar in dodaja, da Kingsi v prihodnjih sezonah ne bodo smeli ponoviti tekem, kot sta bila četrta in šesta v seriji proti Vancouvru, ko so se izgubili. "Potrebujemo ubijalski instinkt. Pomembno je, da se ne predamo in da v zadnji del vstopimo s prednostjo," Kopi ocenjuje svojo prvo končnico v karieri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.