Šport
22 ogledov

Kopitar na eni tekmi štirikrat podal

NHL vancouver Canucks Los Angeles King Anže Kopitar gol v končnici Žurnal24 main
10 dni pred novo sezono lige NHL so Los Angeles Kings in Anže Kopitar že pripravljeni na novo bitko za končnico. Na pripravljalni tekmi so Anaheim Ducksom zabili osem golov - za štiri je podal Kopitar.

Najboljši slovenski hokejist Anže Kopitar je s svojimi Los Angeles Kings v sklopu priprav na novo sezono lige NHL dosegel visoko zmago z 8:3 nad Anaheim Ducks. Hrušičan ni premagal nasprotnega vratarja Curtisa McElhinneyja, bil pa je podajalec pri polovici golov svojega moštva – štirih. Prvi strelec domačih je bil Jack Johnson z dvema goloma in podajo. Ryan Smyth, kapetan Dustin Brown, Andrej Loktjonov, Wayne Simmonds in Michal Handzus so vsak dosegli po gol in podajo. En gol je dosegel tudi Kyle Clifford.

To je bila tretja pripravljalna tekma Los Angelesa v novi sezoni. Kralji so s 4:2 premagali Colorado Avalanche, s katerim se bodo spet pomerili v soboto, po podaljšku pa so z 1:2 izgubili proti Phoenix Coyotes. Tretjega oktobra bodo odigrali še eno tekmo z Rački, nato sledi še teden dni treningov. Prvo tekmo nove sezone pa bodo Anže in soigralci igrali v soboto devetega, ko gostujejo pri svojih lanskih krvnikih v končnici – Vancouver Canucksih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.