Šport
38 ogledov

Kopitar: "Ne bom trener Jesenic"

Zakaj pa ne bi bile olimpijske igre naš cilj, pravi Matjaž Kopitar. (Foto: Saša Žurnal24 main
Acroni Jesnice bodo priprave začele v ponedeljek, morda že prej pa bo znan trener moštva. To ne bo niti Mike Posma niti Matjaž Kopitar. Slednji je to sam zanikal, da bo trener "nov", pa je potrdil Zvone Šuvak.

Športni direktor Jesenic je Zvone Šuvak za zurnal24.si potrdil, da bo trener dejansko nov, torej se v Podmežaklo zagotovo ne bo vrnil Mike Posma. Na naše vprašanje, ali bo Slovenec ali tujec, je odvrnil, da "ni korektno, da bi nekomu dal imena“. Jeseničani sicer začenjajo priprave v ponedeljek ob 10. uri.

Opozorili ste nas, da bi trener Jeseničanov – razglasili ga bodo v naslednjem tednu – utegnil spet postati Matjaž Kopitar, zato smo poklicali na Gorenjsko, kjer nam je oče našega najboljšega hokejista dejal: "Ne, ne bom trener Jesenic. Nihče iz kluba me ni klical.“

To pa še ne pomeni, da si Kopitar ne želi znova voditi svojega domačega kluba: "Nekoč se bom usedel na klop, vendar ob drugačnih razmerah. Klub bi moral imeti načrt, program. Trenutno se vse dela kampanjsko, ad hoc, nič strokovno. To ni zame. Želim, da se stanje umiri in da lahko kdo fantom tudi kaj ponudi. Nimam v mislih astronomskih pogodb, ampak urejeno okolje. Da bodo dobre volje, da bodo z veseljem trenirali. Potem bi bil pripravljen spet postati trener, drugače pa ne."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.