Šport
26 ogledov

Kopitar premagan v zlatem dresu

1/9
Žurnal24 main
Hokejisti Los Angeles King so na domačem ledu izgubili drugič zapored. Z 2:1 jih je po podaljšku premagal Anaheim, Anže Kopitar pa je spet ostal brez točk.

Los Angeles Kings bolj kot na domačem ledu blestijo v gosteh. Po seriji štirih zmag v gosteh so pred dvema dnevoma najprej doma izgubili proti St. Louisu, zdaj pa po podaljšku z 2:1 še proti Anaheimu. Anže Kopitar je še drugič zapored ostal brez dosežene točke.

Tekmo je odločil tretji strelec lige Corey Perry, ki je svoj 37. gol v sezoni dosegel po minuti in 37 sekundah podaljška, med junake pa se je z 31 obrambami vpisal tudi gostujoči vratar Ray Emery. S to zmago so se Rački na devetem mestu vzhodne konference izenačili s Calgaryjem, obe kalifornijski ekipi pa imata lepe možnosti za napredovanje v končnico. Kralji, ki so tokrat v počastitev nekdanjega hokejista in trenerja Los Angeles Kings Boba Pulforda izjemoma igrali v modro-zlatih dresih, so trenutno na lestvici vzhodne divizije peti, pred Anaheimom pa imajo tri točke prednosti.

Izidi:
Florida Pathers : New York Islanders 3:4 (kazenski streli)
Dallas Stars : Philadelphia Flyers 2:3 (kazenski streli)
Edmonton Oilers : Colorado Avalanche 2:3 (kazenski streli)
Minnesota Wild : Columbus Blue Jackets 4:5 (podaljšek)
Buffalo Sabres : Atlanta Thrashers 8:2
Toronto Maple Leafs
: Boston Bruins 5:2
Ottawa Senators
: Tampa Bay Lightning 3:2 (podaljšek)
Nashville Predators : Detroit Red Wings 3:1
Los Angeles Kings : Anaheim Ducks 1:2 (podaljšek)
San Jose Sharks : St. Louis Blues 5:3

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.