Šport
11 ogledov

Kopitar tretjič zapored

Kralji z Anžetom Kopitarjem na čelu so spet vroči. (Foto: Reuters)
1/11
Žurnal24 main
Hokejisti LA Kings so v ligi NHL zmagali tretjič zapored, prav tako je tretjo tekmo zapored vsaj točko vknjižil Anže Kopitar. Tokrat so s 4:3 po kazenskih strelih ugnali Columbus.

Prav vse tretjine so se končale z enakim izidom 1:1, v podaljšku pa navijači v Ohiu niso videli golov, zato so o zmagovalcu odločali kazenski streli.

Los Angeles Kings so v vsaki tretjini vodili za gol, v sedmi minuti zadnjega dela igre je svojo 36. podajo v sezoni prispeval Anže Kopitar, ki je uspešno asistiral za osmi zadetek v sezoni Drewa Doughtyja. Hrušičan je zdaj zbral že 53 točk in je vsaj točko dosegel na zadnjih treh tekmah. Že osmo zmago v zadnjih desetih tekmah je moštvu iz Kalifornije prinesel uspešno izveden kazenski strel Jarreta Stolla.

Kings v gosteh igrajo odlično, osem zmag na zadnjih desetih gostujočih tekmah in vsaj točka na prav toliko tekmah pa je izenačenje njihovega najboljšega niza v zadnjih 31 letih. Svoj rekordni dosežek pa lahko presežejo že na gostovanju pri New York Rangers. Moštvo slovenskega zvezdnika je še vedno na nehvaležnem devetem mestu zahodne konference, za končnico in osmim Calgaryjem pa zaostajajo zgolj za točko.

NHL
Columbus Blue Jackets : Los Angeles Kings 3:4 (kazenski streli)
Kopitar
podaja, 2 strela na gol v 21 minutah

Florida Panthers : Philadelphia Flyers 2:4

Chicago Blackhawks
: Minnesota Wild 3:1

New Jersey Devils
: Carolina Hurricanes 3:2

Buffalo Sabres : Toronto Maple Leafs 1:2

Anaheim Ducks : Washington Capitals 6:7

Calgary Flames
: Dallas Stars 4:2

Colorado Avalanche : Pittsburgh Penguins 2:3 (podaljšek)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.