Šport
0 ogledov

Kopitar uspešno prestal operacijo

Žurnal24 main
Slovenski hokejist Anže Kopitar, najboljši igralec moštva Los Angeles Kings v ligi NHL, je uspešno prestal operacijo strganih vezi v desnem gležnju, a led naj se ne bi vrnil pred poletjem.

Anže Kopitar je poškodbo staknil v drugi tretjini sobotne tekme proti ekipi Coloradu Avalanche in to sezono ne bo več zaigral. Najboljši slovenski hokejist se je poškodoval, ko se je ob ogradi boril za plošček z branilcem tekmecev Ryanom O'Byrnom. Kopitar je v tem dvoboju omahnil na hrbet, pri tem pa je njegova desna noga ostala ukleščena med ogrado in telesom tekmeca, tako da je slovenski hokejist nerodno padel in v bolečinah obležal.

Pri Kraljih upajo, da bo Kopitar lahko z rehabilitacijo začel kmalu, na led pa se bo težko vrnil pred sredino poletja. V letošnji sezoni je 23-letni napadalec zbral 73 točk za 25 golov in 48 podaj na 75 tekmah in je najboljši strelec ekipe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.