Šport
20 ogledov

Kopitar zabil desetič v sezoni

Anže Kopitar je tokrat zgrešil kazenski strel, kar je nadoknadil Dustin Brown, k Žurnal24 main
Slovenski hokejski zvezdnik Anže Kopitar je v severnoameriškem prvenstvu NHL v dresu moštva Los Angeles Kings vpisal novo zmago in še deseti zadetek v sezoni.

Kralji so namreč gostovali pri St. Louis Blues in zmagali s 3:2, Kopitar pa je v drugi tretjini z igralcem več na ledu zadel za 1:1. Z golom in podajo Kopitarju je blestel tudi Mike Richards.

V razprodani dvorani Scottrade je odločilni gol za gostujoče Kralje v zadnji tretjini dosegel branilec Willie Mitchell, ki je zadel prvič v sezoni. Vratar Kraljev, ki so se povzpeli na drugo mesto pacifiške skupine, Jonathan Bernier je zaustavil 23 strelov.

Za gostitelje, ki so vknjižili prvi poraz v rednem delu pod vodstvom novega trenerja Kena Hitchcocka, sta zadela Alex Steen in Vladimir Sobotka. Za popoln večer gostov sta poskrbela Toronto in Edmonton. Prvi je s 7:1 nadigral Tampo, drugi pa s 6:2 Nashville.

Tekme 22. novembra:

St. Louis Blues : Los Angeles Kings 2:3
Tampa Bay Lightning : Toronto Maple Leafs 1:7
Nashville Predators : Edmonton Oilers 2:6

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.