Šport > Košarka
18 ogledov

12.500 dolarjev za Raša

Rašo Nesterovič se je izkazal proti Memphisu. V 24 minutah je dosegel 12 točk in Žurnal24 main
Ekipe iz NBA pred reprezentančnimi nastopi svoje igralce zavarujejo. Za edinega našega enbeajevca Raša Nesteroviča bo KZS morala seči v žep in iz njega privleči dobrih 12 dolarskih tisočakov.
 

Preberite še ...

Intervju z Rašem Nesterovičem

Druga plat: Rašo Nesterovič

Kot so sporočili iz KZS, mora slovenska košarkarska organizacija poravnati zavarovalnine za igralce, ki si kruh služijo v najmočnejši ligi na svetu; za Radoslava Nesteroviča (Toronto) znaša 12.525 dolarjev. Olimpijske kvalifikacije pa so že tretje tekmovanje, na katerem so vsi košarkarji, ki igrajo Evropi, pod okriljem Fibe oziroma njene evropske podružnice Fiba Europe. Ta bo tako letos poravnala zavarovalne vsote za preostalih 13 slovenskih reprezentančnih kandidatov: Sanija Bečiroviča (Panathinaikos), Aleksandra Čapina (Panionios), Gorana Dragiča (Union Olimpija), Nebojšo Joksimoviča (Hemofarm Vršac), Jako Klobučarja (Geoplin Slovan), Jako Lakoviča (Barcelona), Domna Lorbka (Estudiantes), Gorana Jagodnika (Hemofarm Vršac), Emirja Preldžiča (Fenerbače Ülker), Uroša Slokarja (Triumpf Moskva), Matjaža Smodiša (CSKA Moskva), Gašperja Vidmarja (Fenerbače Ülker) in Miho Zupana (Union Olimpija). KZS je še sporočila, da bo postopek urejanja zavarovalnin uradno končala v ponedeljek.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.