Šport > Košarka
16 ogledov

13-letnik, ki ga boste klicali LeBron Kdo

1/2
Žurnal24 main
Star je 13 let, visok 201 cm, je najboljši košarkar svoje generacije v Ameriki. Horace Spencer. Njegov trener pravi, da ga bomo čez 10 let klicali LeBron Kdo. V dveh videih poglejte njegove blokade in zabijanja.

Horace Spencer III košarko igra šele tri leta. V zadnjih tednih je na splet prišlo več njegovih posnetkov polaganj, zabijanj in blokad in vsi se strinjajo, da gre za novi košarkarski fenomen. Trinajstletnik ima višino, talent in se ponižno uči prave košarke. "Je super fant," pove njegov trener Rick Barrett. "Vedno se smeje. Je ponižen. Ko ga spoznate, ga takoj vzljubite. Je prijazen fant in ljudje ga hitro vzamejo za svojega. Podobno je bilo z LeBronom." Ja, tudi LeBrona Jamesa, pa denimo Johna Walla in Tyreka Evansa je svet spoznal zelo zgodaj, ko so igrali še v srednješolskih ekipah in takoj smo ugotovili, da bodo to zvezde prihodnosti. "Čez nekaj let ga boste klicali LeBron Kdo," verjame vanj trener Barrett. Bomo videli! Pred njim je še dolga pot, in ko mu bodo enkrat nasproti stali tekmeci, ki ne bodo glavo manjši, mu bo gotovo težje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.