Šport > Košarka
13 ogledov

47 točk Tracyja McGradyja

Mladi Kevin Durant sam ni zmogel vsega. Žurnal24 main
Na vseh treh četrtkovih tekmah v ligi NBA so slavili gostje, naziv prve zvezde večera pa je pripadel nezaustavljivemu Tracyju McGradyju, ki je v Utahu dosegel kar 47 točk.
 

Liga NBA, izidi:

Miami : Detroit 80:91
Utah : Houston 95:106
Seattle : Phoenix 99:106

Tracy McGrady je bilo prvo ime srečanja v Utahu, kjer sta se v reprizi lanskoletnega uvodnega kroga končnice pomerila Utah in Houston. Gostje iz Teksasa so na krilih neverjetnega McGradyja, ki je dosegel kar 47 točk, slavili z rezultatom 106:95 in si tako vsaj malce olajšali duše po lanskoletnem izpadu. Odpovedala je klop Utaha, ki je skupaj dosegla le pičlih 13 točk, v domačih vrstah pa je bil še najbolj razpoložen Carlos Boozer s 30 točkami. Kitajec Yao Ming je srečanje končal z zanj ne najbolj zadovoljivimi 11 točkami in sedmimi skoki.

Miami je brez poškodovanega Dwyana Wada doma klonil proti Detroitu, pri kateremu je blestel Tayshaun Prince, ki je s 34 točkami izboljšal svoj rekord v ligi NBA, za nameček pa je dodal še 12 skokov in bil nesporno najzaslužnejši za zmago svojega moštva. Chauncey Billups je dodal 19 točk, center Heatov Shaquille O'Neal pa se ob gosti obrambi Detroita nikakor ni znašel, saj je skupaj dosegel vsega 9 točk.

Tudi na zadnji tekmi večera so slavili gostje. Phoenix je v Seattlu slavil z izidom 106:99, blestel pa je Amare Stoudamire, ki je odigral šele svojo tretjo tekmo po operaciji kolena pred mesecem dni. Stoudamire je dosegel 23 točk, izkazala pa sta se tudi Steve Nash (18) in debitant Grant Hill, ki je dosegel 13 točk in dodal še šest skokov ter pet asistenc. Najbolj razpoložen mož v vrstah Sonicsov je bil novinec v ligi Kevin Durant, ki je dosegel 27 točk.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.