Šport > Košarka
6 ogledov

52 točk Brandona Roya

Žurnal24 main
Košarkarji Phoenixa so brez učinka Gorana Dragiča izgubili na gostovanju v Portlandu, čeprav so bili do konca v igri za zmago. Orlando je presenetljivo ugnal San Antonio Spurse.
 

Liga NBA

Portland : Phoenix 124:119
Orlando : San Antonio 90:78

Liga NBA je sinoči gostila le dve srečanji. Goran Dragič je bil s Phoenixom blizu presenečenju v Portlandu, a je njegov klub kljub vsemu klonil s 122:119. Za Portland je branilec Brandon Roy dosegel fascinantnih 52 točk, ob tem pa imel še pet skokov in šest podaj. Zadel je tudi ključno trojko dobro minuto pred koncem, s katero so se Blazersi odlepili in si utrli pot do zmage. Pri Soncih je bil najuspešnejši Amare Stoudemire s 23 točkami, Goran Dragič pa ni stopil na parket. Orlando Magici so na domačem parketu ugnali Ostroge iz San Antonia z 90:78. K zmagi je Jameer Nelson prispeval 24 točk in sedem uspešnih podaj, uspešno pa sta mu pomagala tudi Rashard Lewis s 15 in Dwight Howard s 14 točkami in 13 skoki. Pri Spursih je bil najučinkovitejši Tim Duncan z 19 točkami in 7 skoki. "Igrati moramo z velikim zagonom, saj nihče ne verjame v nas, vsi dvomijo o nas. Če bomo igrali zase in za svoje navijače, bo vse v redu," je po srečanju dejal trener Orlanda Don Nelson.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.