Šport > Košarka
28 ogledov

All-Stars tokrat v Domžalah

Zmajčice, Dan slovenske moške košarke (all star) zmajčice Benjamin Kovač
Dvorana komunalnega centra v Domžalah bo 2. januarja 2012 prvič v zgodovini gostila košarkarsko tekmo zvezd All-Stars, ki bo tudi tokrat namenjena predstavitvi slovenske moške košarke, šovu in kupu novosti.

V skladu s prenovo celostne grafične podobe Košarkarske zveze Slovenije (KZS) je tako prenovljen tudi glavni znak dogodka, ki je zdaj še bolj zvezdniški, sijajen in nasploh odličen. Logotip žoge, na vrhu odrezane v obliki nacionalnega ponosa Triglava, namreč obdajajo zvezde, ki jih je v okolici natanko šest (tri "glavne" in tri sence), toliko, kot bo tudi tekem, in ena glavna v sredini, ki ponazarja glavno srečanje, tekmo košarkarjev lige Telemach med Domačimi in Tujci.

Jubilejni 20. dogodek All-Stars bo potekal v soorganizaciji KZS in Košarkarskega kluba Domžale, katerega direktor Lado Gorjan je nekakšen "oče" tega dogodka. Skupaj z bratoma Zoranom in Zvezdanom Martičem je namreč že leta 1992 organiziral prvo tekmo zvezd, nato pa jih je pripravil še pet. To je le eden izmed razlogov, da je KZS soorganizacijo zaupala domžalskemu klubu, saj so k tej odločitvi botrovali še uvrstitev Heliosa v ligo ABA, odprtje povsem prenovljenih prostorov v dvorani ter odlična organizacija sklepnih turnirjev državnega prvenstva v mlajših kategorijah.

Vstopnice za dogodek bodo na voljo v začetku decembra, prav tako tudi razpored dogodka, so še sporočili iz KZS. Direktor marketinga KZS Matej Avanzo je ob tem dejal: "V zadnjih letih smo dan slovenske moške košarke oziroma All-Stars gostili v številnih mestih. Od leta 2005 smo spektakularne dogodke organizirali v Kopru, Škofji Loki, Novem mestu, Kranju, Polzeli in Ljubljani. All-Stars letos praznuje, saj bomo organizirali že 20. spektakel, ki je skozi dve desetletji vselej ohranjal poseben čar, saj je lepa priložnost za vpogled v prihodnost slovenske košarke, hkrati pa priložnost za ogled prvovrstnega športnega šova."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.