Šport > Košarka
24 ogledov

Arslan: "Olimpijo imam rad"

Ender Arslan in Sašo Ožbolt še gojita prijateljske vezi. (Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
Ne le Boštjan Nachbar, proti Olimpiji bo igral še en njen stari znanec. Ime mu je Ender Arslan, šteje 27 pomladi, v Olimpiji pa je že nastopal v sezoni 2006/07 in se prikupil predvsem s trojkami.

Seveda v obeh tivolskih dvoranah, zdaj pa ga je sprejela stožiška lepotica. "Čudovita dvorana. Zelo srečen sem, da sem se vrnil. Na klub in Ljubljano imam super spomine. Čaka nas izjemno težka tekma. Olimpija je vedno nevaren nasprotnik na svojem igrišču. Še enkrat: Olimpijo imam rad, z veseljem sem igral tu," navdušenja ni skrival Efesov organizator igre, ki ga je trener Velimir Perasović dobro seznanil z Olimpijino igro. Gledali so namreč posnetke s poljskega turnirja, kjer so zmaji nastopili (skoraj) v popolni postavi.

"Gledali smo dve tekmi. Olimpija ima dobro moštvo, nekaj izkušenih in nekaj nadarjenih mladih igralcev," je spoštljiv turški reprezentant in svetovni podprvak: "Imeli smo čudovito poletje, izjemno smo zadovoljni. V četrtfinalu smo premagali tudi Slovenijo, na katero smo se odlično pripravili, saj smo vedeli, da nam bo zelo težko." Pa čeprav so na koncu slavili s 95:68 ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.