Šport > Košarka
21 ogledov

Barca želi z milijoni zadržati Lorbka

Erazem Lorbek Barcelona Boštjan Tacol
Barcelona si očitno ne želi izgubiti slovenskega zvezdnika Erazma Lorbka, ki so mu že ponudili novo rekordno visoko pogodbo v vrednosti treh milijonov evrov za eno leto.

Erazem Lorbek je po koncu zelo uspešne sezone razkril, da se odloča med tremi možnostimi: "Obstajajo tri enakovredne možnosti. Odhod v ligo NBA, Barcelona ali neko drugo evropsko moštvo." V ligi NBA bi utegnil zaigrati za San Antonio Spurs, zelo resno naj bi se zanj zanimali tudi pri ruskem CSKA, a zdi se, da ga vodilni možje katalonskega velikana ne bodo kar tako izpustiti iz svojih rok.

El Mundo Deportivo namreč piše, da so pri Barceloni Lorbku že ponudili novo pogodbo, po kateri naj bi v prihodnje na sezono dobival kar tri milijone evrov. Če bo Lorbek ostal v Barceloni in na sezono res prejemal tri milijone evrov, bi s tem postal najbolje plačani igralec v zgodovini Barcelone.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.