Šport > Košarka
21 ogledov

Bečirović ima selektorske ambicije

null Žurnal24 main
Slovenski košarkarski selektor Memi Bečirović ni želel komentirati govoric o novih kandidatih za selektroski stočlek. "Še vedno imam ambicije z reprezentanco," nam je zatrdil selektor.

Memija Bečirovića utegneta na selektorskem stolčku zamenjati Hrvat Neven Spahija ali Srb Božidar Maljković, so poročali nekateri črnogosrski mediji in košarkarski portal kosarka.si.

Novico smo preverili pri aktualnem selektorju Bečiroviću, ki je na zadnjem SP v Turčiji s Slovenijo osvojil 8. mesto. Memi, ki je leta 2009 sklenil triletno pogodbo za vodenje reprezentance (1+1+1) si trenutno išče klub: "Nekatere kombinacije so bile v igri, vendar pa se konkretno še nisem z nikomur dogovoril. Z vodilnimi na KZS se še nisem pogovarjal, bomo videli. Ambicije za vodenje članske reprezentance še vedno imam."

Direktor članskih reprzentanc Matej Avanzo ne želi dajati izjav: "Vse bo jasno 30. januarja pred žrebom skupin za EP v Litvi. Do takrat pa smo se na KZS-ju zmenili, da ne dajemo komentarjev."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.