Šport > Košarka
25 ogledov

Bečirović: "Nikamor se mi ne mudi"

Sani Bečirović Reuters
Nekdanji slovenski reprezentant Sani Bečirović je po razpadu sistema v Trevisu ostal brez kluba in zdaj čaka na ustrezno ponudbo. Trenutno še trenira doma v Slovenski Bistrici.

Eden najboljših slovenskih ostrostrelcev vseh časov Sani Bečirović, ki je največji pečat pustil v Italiji pa tudi Union Olimpiji, je pred časom že podpisal pogodbo s Trevisom, a klub v bližini slovenske meje je dočakal klavrn konec. "Zelo mi je žal, ker je prišlo do konca kluba v Trevisu. Resnično sem računal, da bi za njih igral v naslednji sezoni," je v intervjuju za Il Gazzettino dejal Bečirović.

Kje bo zdaj nadaljeval svojo športno pot, še ni znano. Bečiroviću ponudb ne manjka. "Dobil sem ponudbe iz Španije, Belgije in Nemčije, toda vse po vrsti sem zavrnil. Po operaciji sem nameraval začeti s treningi v Trevisu, klubi, ki so me želeli v svojih vrstah, so želeli, da se jim priključim nemudoma, kar pa trenutno ni moja prioriteta," je dodal Bečirović in dodal, da v bližnji prihodnosti najverjetneje še ne bo izbral nove sredine: "Dobro se počutim in napredujem iz dneva v dan. O prihodnosti se bom odločil, ko bom dobil pravo ponudbo."

Komentarjev 1
  • esim 15:17 21.avgust 2012.

    ** Vaš komentar smo odstranili, ker ste kršili naš kodeks komentiranja. Uredništvo zurnal24.si **