Šport > Košarka
24 ogledov

Begić: "Izpolnile so se mi otroške sanje"

Mirza Begić je v Realu prestopil sredi sezone, a se za zdaj ni naigral. (Foto: E EPA
Mirza Begić se je v četrtek v svojem novem klubu Real Madrid tudi uradno predstavil. "Izpolnile so se mi otroške sanje," pravi.

''Moje otroške sanje so se izpolnile. Zahvaljujem se predsedniku in vsem, ki so poskrbeli, da sem lahko tukaj,'' je Begić povedal na predstavitvi.

 

Naturalizirani Slovenec se je odločil, da bo nosil številko 16. Ve, da bo imel veliko konkurenco znotraj ekipe, toda verjame, da si bo priboril svoje minute. ''Najprej se želim privaditi okolju. Delal bom trdo in pomagal po svojih najboljših močeh. Vem, da so ostali igralci zelo dobri, toda na koncu trener odloča, kdo bo igral.''

 

220 centimetrov visoki center, ki slovi kot dober obrambni igralec, se je v madridski Real preselil, potem ko je zaključil svojo epizodo pri Žalgirisu, kjer je v letošnji sezoni na evroligaških tekmah dosegal v povprečju po 9,7 točke, 4,8 skoka in 2,3 blokade na tekmo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.